PBC Group hoofdsponsor van Heiderun 2022

PBC Group sponsor Heiderun

PBC Group hoofdsponsor van Heiderun 2022

Ede – mei 2022 – PBC Group is trotste hoofdsponsor van de Edese Heiderun 2022 – een initiatief van Stichting Heiderun. 

Uiteenlopen activiteiten

PBC Group is specialist in het opleiden, begeleiden en ontwikkelen van commerciële teams binnen het MKB en MKB+. 

Met een uniek programma waarin sales professionals voor minimaal 6 tot 12 maanden aan een ‘’eigen’’ salescoach  gekoppeld worden, dragen zij direct bij aan gelukkigere medewerkers die beter presteren.
Er wordt landelijk gewerkt, maar uitvalsbasis is Veenendaal. Daar worden tevens de maandelijkse salesworkshops verzorgd voor verschillende groepen trainees.

Goed doel
Tjerk Hootsen: “In 2018 hebben wij de Heiderun gesponsord en we hebben toen gezien dat het een mooi en goed georganiseerd evenement is wat ook nog eens een heel mooi bedrag opgeleverd heeft voor Hospice Ede. Ook dit jaar hebben jullie met The Girl Movement weer een mooi goed doel uitgezocht en daar verbinden wij ons als PBC Group graag aan. Daarnaast zijn we ook niet vies van een uitdaging en rennen we zelf ook mee.”

Inschrijven Heiderun

De inschrijvingen voor de run over de Edese heide is inmiddels gestart en het aantal lopers is nu al veelbelovend. Deelnemers kunnen kiezen uit 4 afstanden: de kidsrun, 6 kilometer, 12 kilometer en een halve marathon. Maurits (Stichting Heiderun): “Het is een unieke evenement, dus we hopen op lopers uit heel Nederland.” Wil jij je inschrijven? Dit kan via www.heiderun.nl 

PBC Group sponsor Heiderun