Broekhuis hoofdsponsor 1e Edese Marathon

Broekhuis hoofdsponsor van eerste Edese Marathon

 

Ede – mei 2022 – Broekhuis is trotste hoofdsponsor van de eerste Edese Marathon – een initiatief van Stichting Heiderun in samenwerking met de Edese atletiekvereniging Climax.

Uiteenlopen activiteiten

Broekhuis biedt met haar uiteenlopende activiteiten al ruim 85 jaar een totaaloplossing op mobiliteitsgebied. Het familiebedrijf vertegenwoordigt onder andere 13 automerken in meer dan 50 dealervestigingen. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens! Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Onze focus ligt op ontwikkeling van talenten en mensen fysiek in beweging brengen. Over bewegen gesproken: Broekhuis draagt de sport graag een warm hart toe en ziet een evenement als de eerste Edese Marathon op 24 september 2022 als een uitgelezen kans om een verbinding aan te gaan. Daarom is het familiebedrijf Broekhuis ook meer dan trots om hoofdsponsor te zijn. De Broekhuis dealervestigingen in Ede, Wageningen, Veenendaal  en het autoschadeherstelbedrijf van Broekhuis in Ede verbinden hun naam aan de eerste Edese Marathon.

Broekhuis Marathon Ede

Duurzaamheid

24 september 2022 wordt een bijzondere dag, dat is één ding dat zeker is. Duurzaamheid is iets wat bij de Edese Marathon hoog in het vaandel staat: t-shirts van gerecycled materiaal, houten medailles, startnummers van kringlooppapier en speciale drinkwaterballetjes.

Inschrijven Marathon en Heiderun

De inschrijvingen voor de bijzondere marathon – die door de prachtige Edese natuur loopt – is inmiddels gestart en het aantal marathon-lopers is nu al veelbelovend. Maurits: “Het is een unieke marathon, dus we hopen op lopers uit heel Nederland.” Wil jij je inschrijven? Dit kan via www.heiderun.nl