Heko Spanten sponsor Heiderun 2022

Heko Spanten sponsor Heiderun

Heko Spanten sponsor Heiderun 2022

Ede – februari 2020. Heko Spanten is sponsor Heiderun 2022 en daarmee voegt de Heiderun een mooi bedrijf toe aan het rijtje sponsors. Duurzaamheid is een belangrijk thema voor zowel de Stichting Heiderun als Heko Spanten. Maurits (stichting Heiderun); “Wat ons betreft dus een prachtige match.” 

Heko Spanten

Heko Spanten is een zusteronderneming van Houthandel Lambert van den Bosch in Ede. Heko Spanten maakt allerlei constructies van hout. Deze constructies moeten uiteraard veilig zijn. Daarom doen zij ons werk onder geconditioneerde omstandigheden en onder voortdurend strenge kwaliteitscontrole.

Duurzaam

Als bedrijf hecht Heko Spanten veel waarde aan duurzaamheid en verantwoord bosbeheer. Ze werken volgens FSC® & PEFC- normen en om het gebruik van FSC® gecertificeerd hout te stimuleren is LVDB lid van FSC Nederland. Dit maakt de match met de PBC Group Heiderun ook zo goed. Duurzaamheid is immers een van de speerpunten van dit hardloopevenement. Heko Spanten is daarom trots om de sponsor van de Heiderun 2022 te zijn!