Sponsordiner Broekhuis

SponsorDiner Broekhuis

Restaurant De Hof organiseert in samenwerking met Broekhuis en De Heiderun een sponsordiner

Ede – februari 2020. Op 10 oktober 2020 wordt hét hardloopevenement in Ede georganiseerd: de Heiderun! Op deze dag verandert de Edese heide in een hardloopspektakel voor jong en oud. De opbrengst van de Heiderun gaat ieder jaar naar het goede doel. Dit jaar is dat Vrienden van de Hartenberg.

Afstanden en het goede doel

Naast de klassieke afstanden van de heiderun (600m mini marathon voor kids, 3 kilometer, 6 kilometer, 12 kilometer en de halve marathon) wordt in 2020 voor het allereerst de marathon afstand toegevoegd aan het programma. Met de komst van de marathon komt een langgekoesterde wens uit van Maurits van Engelenhoven (Stichting Heiderun) en Evert Schipper (atletiekvereniging Climax).
Voor de eerste editie van de Edese Marathon is Broekhuis aangetrokken als hoofdsponsor van dit bijzondere evenement.

Heerlijk dineren

Om dit alles mogelijk te maken organiseert De Heiderun in samenwerking met Broekhuis en Restaurant De Hof een sponsordiner op woensdag 8 april vanaf 18.30. Een heerlijk 5 gangendiner met gerechten en producten uit de streek. Restaurant De Hof is een sfeervolle en veelzijdige ontmoetingsplek in Renswoude, het hart van de Gelderse Vallei. Gastvrijheid, smaakvolle gerechten en sfeer staan centraal. Voor ieder wat wils; zo voelt iedereen zich thuis bij ons restaurant in Renswoude. Met familie, partner, vrienden, of met collega’s.

Aanmelden

Broekhuis, De Hof, stichting Heiderun en atletiek vereniging Climax nodigen iedereen van harte uit om te komen dineren en te genieten van een heerlijke avond uit bij restaurant De Hof. De kosten voor deze avond bedragen € 69,50,- p.p. inclusief bijpassend drankarrangement. Interesse? Aanmelden kan op www.broekhuis.nl/benefietdiner

 

Inschrijven kan via https://www.broekhuis.nl/benefietdiner/. Zien we je in Renswoude op 8 april 2020?