Mede dankzij onze sponsoren kunnen wij al 4 jaar op rij een fantastische Heiderun organiseren. En in 2022 hadden we een bijzondere editie. Naast dat we ons 5-jarig jubileum vieren hebben we toen ook een nieuwe afstand toegevoegd aan deze fantastische dag. Een primeur voor Ede; de Edese Marathon.

En om dit fantastische evenement ook in 2023 weer een succes te maken blijven maken zijn wij op zoek naar sponsoren. Organisaties die financieel bij willen dragen en in ruil daarvoor een zichtbare plek krijgen in de promotie en op de dag zelf. Met onze kennis, passie, inzet en ervaring denken wij als organisatie graag mee met de wensen van de sponsor en de uiteindelijke invulling van het sponsorpakket gaat altijd in overleg en is maatwerk.

Waarom sponsoren?

De populariteit van hardlopen in Nederland is de afgelopen jaren spectaculair gestegen. Hardlopen is namelijk de derde sport van Nederland! Bijna 3,9 miljoen mensen in Nederland doen aan hardlopen, trimmen of joggen (Bron: Van Bottenburg-WJH Muller instituut). Het allerleukste is dat hardlopen een zeer positief imago heeft. Het is een sport van doorzetters en het maakt niet uit hoe vaak, ver of snel je gaat. Hardlopen kan namelijk altijd én overal waardoor deze sport ontzettend populair is geworden. Kortom, deelnemen aan evenementen zoals de Heiderun zijn dan ook ontzettend leuk. Niet alleen als hardloper, maar ook als sponsor.

Met onze kennis, passie en ervaring denken wij graag mee met de wensen van de klant en de uiteindelijke invulling van het sponsorpakket gaat altijd in overleg en is maatwerk. Wij brengen graag het merk en de lopers/fans bij elkaar en geven sport betekenis in de maatschappij. Wil je bijvoorbeeld zichtbaar zijn op de speciale brug, of wil je meewerken aan het groen maken van ons cateringsterrein? Er is veel mogelijk! Wanneer je meer wil weten over de sponsormogelijkheden, neem dan dan contact met ons op.

Sponsor worden

Zoals gezegd zijn we nog op zoek naar bedrijven die hun steentje bij willen dragen aan dit fantastische evenement. Wil je ook sponsor worden van dit toffe evenement? Neem contact met ons via het contactformulier!