Praktische informatie

Evenemententerrein en parkeren
Het start- en finishterrein is voor het Akoesticum in Ede. Kom je met de auto dan kun je ook de borden ‘P&R’ van de NS volgen,
deze staan vanaf de toegangswegen vermeld. Vanaf hier word je begeleid door verkeersregelaars naar de parkeerplaats. Parkeren mag alleen op de daarvoor bestemde parkeerplaats. Het kloppend hart van dit evenement is de oude appèlplaats tussen de Willem Friso Kazerne en de Prins Maurits Kazerne. Dit terrein ligt naast station Ede-Wageningen en is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Hier vindt tevens de start en de finish plaats. Vanaf het station en de parkeerplaats begeleiden bordjes u naar dit terrein. Kom je met de fiets? Deze kan geplaatst worden naast de Prins Maurits Kazerne.

Ophalen startnummer
Op het evenemententerrein vind je een tent waar je vanaf 9:30 uur je startnummer kunt ophalen. Na het ophalen van je startbewijs kun je je omkleden in de daarvoor bestemde ruimte. Op deze plek kan ook de bagage worden afgegeven en bevinden zich de toiletten. Je ontvangt twee polsbandjes; één voor om je pols en één voor aan je tas. Zo is de tas makkelijk terug te vinden zodra je weer naar huis gaat. Zorg dat je minimaal anderhalf uur van tevoren aanwezig bent!

Parcours
Ook dit jaar is het parcours uitgezet met witte bordjes. Op cruciale splitsingen zullen vrijwilligers staan voor vragen of calamiteiten. Houd elkaar onderweg in de gaten en verleen waar nodig hulp. Wij hebben twee waterposten voor de deelnemers van de 12 kilometer en de halve marathon. Deze zullen halverwege het parcours worden opgesteld.

Catering
Uiteraard hebben we aan de inwendige mens gedacht voor na de run, neem je pinpas en contant geld (niet overal kan je pinnen) mee dan komt het goed!

Organisatie
De organisatie en vrijwilligers zijn herkenbaar aan de lichtblauwe t-shirts met het Heiderun logo en de tekst ‘Organisatie’ of ‘Vrijwilliger’.

Let op: tijdens het evenement worden er foto’s gemaakt die op Social Media worden geplaatst.