Met collega’s meedoen aan de leukste run van Ede?

Op zoek naar een uitdagende manier van teambuilding? Ga samen met je collega’s de uitdaging aan en doe in oktober 2020 mee aan de allerleukste run van Ede!

Bij de Heiderun ben je aan het goede adres voor een fantastisch evenement om samen met collega’s te beleven. Een sportief doel voor 2020 zorgt voor fitte en energieke medewerkers. En collega’s die niet meelopen moedigen je natuurlijk fanatiek aan langs het parcours!

Voordelen van sporten met collega’s

Wist je dat sporten met collega’s veel voordelen kan hebben zoals een hechter team, stijging van de productiviteit en meer inspiratie op de werkvloer! Een fitte werknemer presteert beter, is minder vaak ziek en is ook beter gemotiveerd met zijn werk bezig. Overtuigd? Stimuleer medewerkers en/of collega’s om samen mee te doen aan deze uitdagende run. En wist je dat de volledige opbrengst van de Heiderun naar het goede doel gaat? Kortom, alleen maar redenen om je in te schrijven voor één van de afstanden op 10 oktober 2020!

Inschrijven voor de bedrijven run

Wanneer je je inschrijft als groep, sturen we een factuur waardoor de BTW aftrekbaar is. Weet jij meer dan tien collega’s te overtuigen om mee te doen aan de Heiderun, dan komt het logo van jouw organisatie op onze website.

Inschrijven als groep kan door een e-mail te sturen naar inschrijven@heiderun.nl