Praktische informatie

Hier lees je alle praktische informatie over de Heiderun.

 

Inschrijven

Heb je vragen over je inschrijving? Mailen naar kan inschrijven@heiderun.nl

 

Medaille en shirt

Al je je inschrijft voor één van de afstanden van de Heiderun, ontvang je automatisch een gave medaille als je over de finish komt. Optioneel kun je ook een t-shirt bestellen in het inschrijf-formulier. Dit shirt kost €24,95. De routes en de kleuren van de natuur op onze routes en de diverse routes zijn erin verwerkt💜💚💛 

Heiderun Medaille 2019 - praktische informatie 

(bovenstaand zijn de shirts van de 2022-editie. In 2023 zal een nieuw shirt worden gemaakt. Voorbeeld hiervan volgt zo snel mogelijk.

Evenemententerrein en parkeren

Het start- en finishterrein is voor het Akoesticum in Ede. Kom je met de auto dan kun je parkeren bij de Reehorst en de borden volgen richting de start/finish. Parkeren mag alleen op de daarvoor bestemde parkeerplaats. Het kloppend hart van dit evenement is de oude appèlplaats tussen de Willem Friso Kazerne en de Prins Maurits Kazerne. Dit terrein ligt naast station Ede-Wageningen en is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Hier vindt tevens de start en de finish plaats. Vanaf het station en de parkeerplaats begeleiden bordjes u naar dit terrein. Kom je met de fiets? Deze kan geplaatst worden nabij de start/finish.

Ophalen startnummer

Op het evenemententerrein vind je een tent waar je vanaf 8:00 uur je startnummer kunt ophalen. Na het ophalen van je startbewijs kun je je omkleden in de daarvoor bestemde ruimte. Op deze plek kan ook de bagage worden afgegeven en bevinden zich de toiletten. Je ontvangt twee polsbandjes; één voor om je pols en één voor aan je tas. Zo is de tas makkelijk terug te vinden zodra je weer naar huis gaat. Zorg dat je op tijd van tevoren aanwezig bent!

Starttijden

09:30: Kidsrun

10:00: Halve marathon

10:10: 12 kilometer

10:20: 6 kilometer

Parcours

Ook dit jaar is het parcours uitgezet met bordjes. Op cruciale splitsingen zullen vrijwilligers staan voor vragen of calamiteiten. Houd elkaar onderweg in de gaten en verleen waar nodig hulp. Wij hebben diverse waterposten voor de deelnemers van de 12 kilometer en de halve marathon. Deze zullen op strategische punten op het parcours worden opgesteld.

Voorlopige route 12 kilometer:

Voorlopige route 6 kilometer:

Voorlopige route kidsrun:

Catering

Uiteraard hebben we aan de inwendige mens gedacht voor na de run, neem je pinpas mee dan komt het goed!

Organisatie

De organisatie en vrijwilligers zijn herkenbaar aan de hesjes en de tekst ‘Organisatie’ of ‘Vrijwilliger’.

Let op: tijdens het evenement worden er foto’s gemaakt die op Social Media worden geplaatst.