Aangenaam!

Wij zijn stichting Heiderun, een frisse stichting die zich inzet voor het organiseren van een eendaags hardloopevenement op de Edese heide.

De initiatiefnemer van de Heiderun is Maurits van Engelenhoven, fanatiek hardloper en liefhebber van de prachtige Edese natuur. Vanuit deze passies ontstond het idee om een hardloopevenement te organiseren. Samen met enthousiaste vrijwilligers wordt dit jaar alweer de derde editie van de Heiderun georganiseerd!

“Als we iets doen, dan doen we het goed” is ons motto. We streven ernaar om elke editie te verbeteren en dat doen we met elkaar. Het team heeft een gedeelde passie: het organiseren van een hardloopevenement om jong en oud te laten ervaren wat hardlopen over een bloeiende heide betekent.

Ons doel is het organiseren van een jaarlijks terugkerend hardloopevenement waarbij de opbrengst volledig naar het goede doel gaat. Het is onze ambitie om met de Heiderun hardlopers binnen en buiten Nederland aan te moedigen om in actie te komen.

De opbrengsten worden ieder jaar geschonken aan een goed doel. In 2016 hebben we de opbrengst aan A21 geschonken, in 2017 hebben we voor Support Casper gekozen en in 2018 ging de opbrengst naar Manage zonder Drempels

Organisatie

Aan de organisatie van de Heiderun werkt een enthousiast team mee. Elk van hen zorgt voor de uitwerking van een specifiek onderdeel van het evenement. Ook is er een enthousiaste groep vrijwilligers die een grote rol vervult voor de Heiderun. Voornamelijk tijdens de dag zelf steken zij de handen uit de mouwen waarvoor wij hen erg dankbaar zijn!

Met elkaar zetten wij ons in om de Heiderun ieder jaar tot een groot succes te maken! Doe jij mee dit jaar?