PBC Group trotste hoofdsponsor Heiderun Ede

PBC Group trotste hoofdsponsor Heiderun Ede

Met trots kunnen we melden dat PBC Group de hoofdsponsor is van de Heiderun 2020.

Tjerk Hootsen: “Vorig jaar hebben wij de Heiderun gesponsord en hebben gezien dat het een mooi en goed georganiseerd evenement is wat ook nog eens een heel mooi bedrag opgeleverd heeft voor Hospice Ede. Ook dit jaar hebben jullie met Stichting Vrienden van de Hartenberg weer een mooi goed doel uitgezocht en daar verbinden wij ons als PBC Group graag aan. Daarnaast zijn we ook niet vies van een uitdaging en rennen we zelf ook mee.”

Wie is PBC Group

PBC Group is het business center dat zich focust op het constant vergroten van de omzet groei voor hun klanten. Zij supporten de visie en promoten het succes van klanten. De organisaties waar zij voor werken variëren van start-ups tot (middel) grote ondernemingen en PBG Group biedt een oplossing op maat waarin de relatie met de klant centraal staat.

De wekrwijze van PBC Group laat niets aan het toeval over. Ze geloven in de kracht van regie op het gebied van sales en bepalen samen met de klant wat nodig is om tot merkbare resultaten te komen. Zoals; wat is er nodig om het maximale uit de medewerkers te halen? Welk gedrag, kennis en vaardigheden leiden tot topprestaties? Wat zijn uitstekende bedrijfsprestaties en hoe bereiken we die? PBC Group helpt deze vragen te beantwoorden en met passende oplossingen kunnen klanten blijvende omzetresultaten behalen.