Broekhuis hoofdsponsor 1e Edese Marathon

Broekhuis hoofdsponsor van eerste Edese Marathon

 

Ede – februari 2020 – Broekhuis is trotste hoofdsponsor van de eerste Edese Marathon – een initiatief van Stichting Heiderun in samenwerking met de Edese atletiekvereniging Climax.

Uiteenlopen activiteiten

Broekhuis biedt met haar uiteenlopende activiteiten al ruim 85 jaar een totaaloplossing op mobiliteitsgebied. Het familiebedrijf vertegenwoordigt onder andere 13 automerken in meer dan 50 dealervestigingen. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens! Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Onze focus ligt op ontwikkeling van talenten en mensen fysiek in beweging brengen. Over bewegen gesproken: Broekhuis draagt de sport graag een warm hart toe en ziet een evenement als de eerste Edese Marathon op 10 oktober 2020 als een uitgelezen kans om een verbinding aan te gaan. Daarom is het familiebedrijf Broekhuis ook meer dan trots om hoofdsponsor te zijn. De Broekhuis dealervestigingen in Ede, Wageningen, Veenendaal  en het autoschadeherstelbedrijf van Broekhuis in Ede verbinden hun naam aan de eerste Edese Marathon.

Broekhuis Marathon Ede

Bijzondere datum

10 oktober 2020 wordt een bijzondere dag, dat is één ding dat zeker is. Over de datum is goed nagedacht. 10+10+20+20 is 60. Zoveel jaar bestaat atletiekvereniging Climax. Daarnaast viert stichting Heiderun zijn 5-jarig jubileum én viert de gemeente Ede 75 jaar bevrijding. Als klap op de vuurpijl is 10 oktober ook nog eens de dag van de duurzaamheid. Duurzaamheid is iets wat bij de Edese Marathon hoog in het vaandel staat: t-shirts van gerecycled materiaal, houten medailles, startnummers van kringlooppapier en speciale drinkwaterballetjes.

Het Broekhuis Sponsordiner

Door mee te lopen aan de Edese Marathon of de Heiderun kun je jouw steentje bijdragen. De opbrengst van dit jaar gaat namelijk naar Stichting Vrienden van de Hartenberg. Om nóg meer geld op te halen organiseert Broekhuis op 8 april een groot sponsordiner. Gezamenlijk dineren én geld ophalen voor het goede doel was nog nooit zo gezellig. Wil je bij dit diner aanwezig zijn? Schrijf je dan in via https://www.broekhuis.nl/benefietdiner/

Inschrijven Marathon en Heiderun

De inschrijvingen voor de bijzondere marathon – die door de prachtige Edese natuur loopt – is inmiddels gestart en het aantal marathon-lopers is nu al veelbelovend. Maurits: “Het is een unieke marathon, dus we hopen op lopers uit heel Nederland.” Wil jij je inschrijven? Dit kan via www.heiderun.nl

BROEKHUIS hoofdsponsor