Goede doel 2020 bekend!

Het goede doel van 2020 is bekend!

Het goede doel van 2020 is bekend! Bij het 5-jarig jubileum van de Heiderun en de organisatie van de 1e Marathon van Ede hoort natuurlijk ook een bijzonder goed doel. Wij worden dit jaar vriend van de Hartenberg en steunen daarmee hun stichting!

De stichting ‘Vrienden van De Hartenberg’.

De stichting zet zich in om iets extra’s te doen voor mensen met een verstandelijke beperking van ’s Heeren Loo Deze extra’s kunnen niet uit het gewone budget van de organisatie of van de cliënt worden betaald. Voor al deze extra’s geldt dat deze eenmalig zijn.

goede doel 2020 Stichting Vrienden van de Hartenberg

Wensen vervullen

Een van de terugkerende activiteiten van de Stichting Vrienden is het vervullen van wensen van individuele cliënten. Deze wensen variëren van een beautybehandeling, een ritje op een echte Zündapp, meerijden op een hijskraan en een bezoek aan een museum tot het nemen van een kijkje in de ambulance of achter de schermen bij de Josti-band.

Grotere investeringen die de stichting Vrienden mogelijk heeft gemaakt, zijn onder andere de aanschaf van meerdere rolstoelfietsen en een spraakcomputer.

goede doel 2020 Stichting Vrienden van de Hartenberg

Bijdragen

De volledige opbrengst van de Heiderun wordt aan het goede doel gedoneerd. Bij jouw inschrijving kun je een extra bijdrage achterlaten voor de stichting ‘Vrienden van De Hartenberg’. Dit bedrag zal volledig naar de stichting gaan.
Wil jij ook een steentje bijdragen? Schrijf je dan nu in voor de Heiderun of de Edese Marathon. Tot 1 april maak je daarbij gebruik van het voordelige early bird tarief en profiteer je van korting op jouw startbewijs!

 

Logo vrienden van de hartenberg nieuw