Heiderun 2018 | Het goede doel

Eindelijk mogen we het bekend maken: Stichting Manage zonder Drempels is hét goede doel van 2018. Dit betekent dat de prijs die jij voor jouw ticket(s) betaalt, volledig naar deze Stichting gaat. Waarom Manage zonder Drempels jouw geld waard is, lees je hier.

Voorzitter van de Heiderun, Maurits van Engelenhoven: “Elk jaar willen we een goed doel financieel steunen met de Heiderun. Het idee dat honderden mensen samen sportief bezig zijn én geld inzamelen voor een goed doel, vinden wij mooi. Ook dit jaar hopen we met elkaar weer geld op te halen om Manage zonder Drempels te steunen in hun dagelijkse werkzaamheden.”

Wat is Stichting Manage zonder Drempels?
De activiteiten van de Stichting Manege zonder Drempels bestaan voornamelijk uit huifbedrijden voor mensen met ernstige meervoudige beperkingen en het aanbieden van appartementen voor vakanties voor hen met hun ouders en/of begeleiders. Mens en dier staan hierbij centraal. Ontspannen paarden zorgen voor ontspanning van de mens. Geld mag daarbij geen drempel zijn. Stapvoets op weg naar een wereld zonder drempels.

Wat was de eerste reactie toen jullie benaderd werden als het goede doel voor de Heiderun?
Wij waren erg verheugd dat Stichting de Heiderun aan ons gedacht heeft om onze doelen te verwezenlijken.

Welke deelname leveren jullie aan de Heiderun tijdens de dag zelf?
Wij zullen samen met de nodige vrijwilligers meewerken om de Heiderun tot een groot succes te maken. Wij denken daar daarbij aan controleposten, bevoorrading en beveiliging.

Wat zouden jullie willen zeggen tegen de deelnemers die nog twijfelen om mee te doen aan de Heiderun?
Als eerste is het goed voor je gezondheid om te bewegen in de natuur. Als dat ook nog eens gedaan wordt met als doel om het leven van de ernstig meervoudige medemens aangenamer te maken, zal dat een dubbel goed gevoel geven.

Doe ook mee aan de Heiderun 2018, schrijf je nu in!

Schrijf je hier in