De combinatie van beweging en natuur spreken mij enorm aan

Eén van de commissieleden, Jan Nout, over zijn deelname aan de organisatie van de Heiderun. Hij verzorgt onder andere de PR van dit evenement:

Toen Maurits, één van de initiatiefnemers, mij benaderde om deel te nemen aan de organisatie van de Heiderun in Ede hoefde ik hier niet lang over na te denken. Zelf meedoen met een run is gaaf, maar hoe mooi is het om een hardloopwedstrijd vanaf de grond op te bouwen! Samen met een mooie club van gemotiveerde commissieleden, die allemaal uitblinken op de onderdelen die nodig zijn voor de organisatie van zo´n mooi evenement.

Ruim 10 jaar heb ik een grote passie voor sport. Het begon allemaal met wielrennen, later zijn hardlopen en mountainbiken hieraan toegevoegd. Diverse runs heb ik gelopen, waaronder Mudmasters en Strong Viking. De combinatie van beweging en natuur spreken mij enorm aan. Je voelt je daardoor vrij en het is een super gezonde manier om even je hoofd leeg te maken en nieuwe energie te krijgen.

Dat is dan ook het mooie aan de Heiderun. De route leidt door het dichte bos en over de uitgestrekte Ginkelse Heide. Smalle paadjes worden afgewisseld door de mulle tankbaan. De hoogteverschillen over de onverharde route maken de 6 km route al een mooie uitdaging, voor de fanatiekelingen hebben we dan de 12 km route.

Samen met diverse sponsoren, vrijwilligers maar vooral de deelnemers hoop ik dan ook op een geslaagde dag op 24 september.
Inschrijven kan eenvoudig via deze link