Runnersworld Ede partner van de Heiderun

Met trots mogen wij melden dat Runnersworld Ede partner is van de Heiderun!

Runnersworld Ede ondersteunt het initiatief van de Heiderun. “Altijd leuk als er een hardloopevenement in Ede wordt georganiseerd en de Heiderun heeft een mooi én uitdagend parcours gevonden midden in de natuur”, aldus Maarten Frijlink van Runnersworld Ede.

Runnersworld Ede ondersteunt de Heiderun met hun expertise op het gebied van hardlopen. Maurits van Engelenhoven van de Heiderun legt uit waarom gekozen is voor de samenwerking met Runnersworld: “Ik ben trots op de samenwerking met Runnersworld Ede omdat deze partner onze organisatie ondersteunt op het gebied van kennis en materialen rondom het evenement.

Maarten vervolgt: “Vanzelfsprekend was een extra reden om samen te werken het feit dat de organisatie van de Heiderun de opbrengst ieder jaar gaat schenken aan een goed doel. In 2016 is het goede doel A21, een organisatie die zich wereldwijd inzet tegen gedwongen prostitutie en mensenhandel”.

Samen met Runnersworld Ede kijken we dan ook uit naar een fijne samenwerking en een geweldige loop op 24 september.