Super leuk, een Heiderun in Ede!

Eén van de eerste inschrijvers is Gerline den Herder. Zij is enorm enthousiast en wilde dit graag toelichten met haar motivatie:

Super leuk, een Heiderun in Ede! Tot nu toe heb ik een aantal keer mee gedaan met normale runs, zoals de marathon van Amersfoort of de marathon van Rotterdam. De reden dat ik mee doe met deze run, is dat het weer eens wat anders is. Niet op verharde wegen, maar onverharde paden. Dit geeft wat meer uitdaging, waar ik na 2 jaar hardlopen wel naar op zoek ben. Ik houd ervan om hard te lopen midden in de natuur. De naam ‘Heiderun’ zegt al genoeg, lekker door de natuur!

Ten slotte vind ik het tof dat de Heiderun de organisatie A21 sponsort. Ik heb bewondering voor de manier waarop A21 zich inzet voor mensen die slachtoffer zijn geworden van mensenhandel en slavernij.  Door mee te doen met de Heiderun, kan ik hierdoor financieel een steentje bijdragen aan het werk wat deze organisatie doet!

Dit alles maakt me enthousiast over de Heiderun! Ik zie er erg naar uit om op 24 september de 12 km te gaan hardlopen.

Zie jij er ook naar uit om deze uitdaging aan te gaan en te lopen over de prachtige heide?
Schrijf je dan snel in.