Voorbereidingen Heiderun

Terwijl je dit leest is er al heel veel gebeurd achter de schermen! Wat komt er veel kijken bij het organiseren van een groot evenement als dit. De Heiderun begon met een idee, maar werd al snel uitgewerkt naar een groot en professioneel plan. Vele vergaderingen en afspraken met andere partijen, heeft de organisatie van de Heiderun al achter zich liggen. Iedereen zet zich ten volle in om datgene te regelen wat onder haar of zijn verantwoording valt. En het resultaat mag er zijn.

Ook nu is de organisatie van de Heiderun uiteraard nog volop aan het vergaderen, regelen en testen. Zo gaan we binnenkort met het hele team de routes afleggen. Eens kijken hoe sportief we zelf zijn.

Het is onze uitdaging en drive om alles tot in de puntjes te organiseren om zo voor alle deelnemers een prachtig hardloopevenement te realiseren! Daar gaan we ook deze zomerweken hard aan werken. Wij houden jullie op de hoogte van de vorderingen.